Hirdetés

Hangulatos ízelítőt kapott a Spectre is

|

Hirdetés

Bár a nagy Star Wars hype miatt hajlamosak vagyunk elfelejteni, de még novemberben lesz egy másik nagy premierünk is, a 007 Spectre: A Fantom visszatér, amelyre szintén lehet már jegyet elővételezni. Hogy meghozza a premierhez a kedvünket, a Sony Pictures kiadott most egy vadonatúj kedvcsinálót a 007-es ügynök következő nagyszabású történetéhez: https://www.youtube.com/watch?v=aWJWWDVMBrA A magyar premier november 5. Itt utánaolvashattok a legjobb Bond-betétdaloknak, ezen keresztül meghallgatjátok a Spectre betétdalát, errefelé megleshetitek a Bond-lányokat, a következő link alatt pedig megnézhetitek az utolsó előzetest.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.