Hirdetés

Hangulatos poszter érkezett A setét torony filmhez

|

Megérkezett a Stephing King adaptáció első hivatalos posztere.

Hirdetés

A setét torony könyvek adaptációjának első posztere arra emlékeztet minket, hogy bizony "vannak más világok is". A hangulatos képen fejjel lefelé láthatunk egy várost, amely meghasadva magát a setét tornyot rajzolja ki, ami felé Roland Deschain (Idris Elba) és Jake Chambers (Tom Taylor) tartanak.

Hirdetés

Stephen King nagysikerű könyvsorozatának filmes feldolgozásában Jake, egy 11 éves New York-i fiú olyan jeleket kezd el felfedezni, amelyek egy másik dimenzióba, Közép-Világba vezetik őt. Itt találkozik Rolanddal a harcossal, aki mindenáron el szeretne jutni Vég-Világba, hogy megtalálja a tér és idő központját, a setét tornyot. A toronyhoz való eljutás a kulcsa annak, hogy megmentsék a világokat a pusztulástól, de útjukat a feketébe öltözött ember - más néven Walter Padick (Matthew McConaughey) - és sok más szörnyeteg nehezíti.

Az eredeti tervek szerint a film idén februárban mutatkozhatott volna be a mozikban, de a stúdió végül 2017. július 28-ra tolta a premier dátumát. Reméljük, hogy a poszter érkezése egyben azt is jelenti, hogy hamarosan az alkotás első trailerét is felfedik a készítők.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.