Hirdetés

Bemutatkozik a Hangya főgonosza, Fullánk

|

Hirdetés

Az Entertainment Weekly egy új fotót mutatott a nyáron érkező Hangya filmből, amelyen végre hivatalosan is szemügyre vehetjük, hogy miképpen fest hősünk ellenfele, Fullánk (Yellowjacket). Íme:

11102926_1722594054633940_6751466971154366175_n
Miután Edgar Wright távozott a projekt éléről, a Marvel Peyton Reedet állította a Hangya élére, aki a következőt nyilatkozta most Fullánkkal kapcsolatban a magazinnak:
Hank Pym Hangya felszerelésének egyetlen fegyvere sincs, míg Fullánk plazmaágyúkkal van felszerelve.
Felmerül tehát a kérdés, hogy akkor Scott Lang ilyen könnyen legyőzhető lenne? Nos, nem egészen, Reed erre is felelt:
Hangya nagyon gyors összezsugorodott állapotban. Emellett amikor összemegy, egyben nő a sűrűsége is, tehát jóval nagyobb ereje lesz.
Kettejük összecsapásánál mindkettő színész, tehát Corey Stoll (Fullánk) és Paul Rudd (Hangya) is motion capture ruhát viseltek, viszont a jeleneteiket külön vették fel. Az Ant-Man, avagy Hangya július 23-án mutatkozik be hazánkban és az említetteken kívül Michael Douglas, Evangeline Lilly, Hayley Atwell, Judy Greer, T.I., Michael Pena és John Slattery is szerepelnek benne. Emlékeztetőül az első trailer: https://www.youtube.com/watch?v=AxJ4AXkOO1E
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.