Hirdetés

Hangya - Érdemes lesz végigülni a stáblistát és új trailer is érkezett

|

Hirdetés

A Marvel Filmes Univerzum következő nagy dobása a július 23-án megjelenő Hangya (Ant-Man) lesz, amely azt a szerepet tölti be, hogy lezárja a Második Fázist és egyben felvezeti a következőt, ami azt vonja maga után, hogy Hangyán kívül egy-két meglepetéskarakterre is számíthatunk - bár ez nemrég ki is derült. Figyelem! Spoilerek előfordulhatnak!  A SuperHeroHype most viszont olyan információk birtokába jutott, ami alapján azt tanácsolják mindenkinek, hogy még véletlenül se pattanjanak fel a stáblista felbukkanásakor, hanem üljük végig az utolsó percig, ugyanis két jelenet is van, ami már a Harmadik Fázist vezeti fel (amely az Amerika Kapitány: Polgárháborúval kezdődik el 2016. májusában). A SuperHeroHype egyelőre többet nem árulhatott el arról, hogy pontosan milyen plusz jelenetekre számíthatunk, viszont két utalást azért tettek: az első stáblistás jelenetnek azok fognak igazán örülni, akik már korábban is rajongói voltak Hangyának, ugyanis bemutat egy olyasvalakit, akit jó eséllyel a későbbi Marvel filmekben is láthatunk. A második jelenet a stáblista legvégén kapott helyet és közvetlenül kapcsolódik egy közelgő Marvel címhez (Tipp: egy Bosszúálló állítólag feltűnik a sztoriban, de nem árulták el, hogy ki vagy miért). Eközben érkezett egy vadonatúj, nemzetközi trailer is a Hangyához: https://www.youtube.com/watch?v=GCp6fTvlDfM

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.