Hirdetés

Hangya is feltűnik az Amerika Kapitány: Polgárháború új videójában

|

Hirdetés

Hihetetlen, de már csak három hét választ el minket az Amerika Kapitány: Polgárháború premierjéig, ami egy minden eddiginél ütősebb és drámaibb kalandnak ígérkezik, és amely megnyitja a Marvel Filmes Univerzum Harmadik Fázisát. Hogy továbbra is a legmagasabb fokon tartsa a várakozási faktort, a stúdió nem lassítja a marketinggépezetet, és a minap a Jimmy Kimmel Live showműsorban egy vadiúj videót osztott meg a nagyvilággal, melyben feltűnik az eddig keveset látott Hangya (Paul Rudd) is. A műsorban egyébként részt vett jó néhány szereplő is a filmből, úgy mint Chris Evans, Sebastian Stan, Anthony Mackie vagy éppen maga Paul Rudd. Tekintsétek hát meg a videót, és ne feledjétek: május 5-én irány a mozi! https://www.youtube.com/watch?v=WTqkoFF3fJI

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.