Hirdetés

Hangya - Meggyőző az új trailer (Frissítve)

|

Hirdetés

Sokan nem igazán tudták hová tenni a Marvel Filmes Univerzumában az Ant-Man, vagy Hangya első trailerét, hiszen bármennyire is szimpatikus volt az ötlet a képregények ismerőinek, a nagyközönséget nem igazán sikerült meggyőzni a nem túl acélos bemutatkozó előzetessel. No de a legújabb trailer láttán bizony már a kételkedők is várni fogják Hangya júliusi debütálását. A látványra egészen biztosan nem lesz panasz, ahogyan a finoman adagolt humorra sem, de valami azt súgja az alábbi hangulatos trailer alapján, hogy a színészek is hozzák a Marvel filmektől elvárt színvonalat. Egyébiránt végre akcióban is láthatjátok Fullánkot (Corey Stoll), Hangya (Paul Rudd) főellenfelét: Frissítés: már felirattal is nézhető a trailer. Feliratos: https://www.youtube.com/watch?v=uHzeKFVp1V4 Eredeti: https://www.youtube.com/watch?v=pWdKf3MneyI A magyar premier július 23, a rendező - Edgar Wright helyett - Peyton Reed (Az igenember). Mit gondoltok a trailerről?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.