Hirdetés

Hangya - Posztereken a Bosszúállókkal együtt!

|

Hirdetés

Szinte már mindent tudunk a Paul Rudd főszereplésével, Peyton Reed (Az igenember) rendezésében készült Hangyáról és a legutóbbi trailer sok kétkedőt is meggyőzött, így nem maradt más hátra, minthogy a Marvel bevesse nagyágyút: az új posztereken ugyanis a Bosszúállók tagjaival prezentálja az új szuperhőst - persze a rá jellemző méretekben. Nem is szaporítanánk tovább a szót, íme Hangya és a Bosszúállók: [gallery size="medium" ids="53728,53729,53730"]   Emellett megérkezett a harmadik TV Spot is vadonatúj jelenetekkel megtűzdelve: https://www.youtube.com/watch?v=TfTcx_TwXq8 A Hangya (Ant-Man) július 23-án mutatkozik be hazánkban Paul Rudd, Hayley Atwell, Michael Douglas, Evangeline Lilly, Judy Greer, Corey Stoll, Michael Pena, John Slattery és Bobby Cannavale szereplésével.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.