Hirdetés

Közeleg az animációs Hangya

|

A Marvel legkisebb hőse ezúttal a tévéképernyőkön támad.

Hirdetés

Az Entertainment Weekly vadonatúj információkat és képeket hozott le a Disney XD műsorán június 10-én és 11-én lezajló animációs Hangya sorozat kapcsán. A főhős itt is Scott Lang (őt Paul Rudd játssza a Marvel Studios filmjeiben), aki Darázs és Hank Pym oldalán harcol a gonosz ellen, persze alkalmi szünetekkel, amelyekben a lányának segít a házijában. A sorozat hat darab kétperces felvonásból áll, a címszereplőt Josh Keaton szólaltatja meg.

Hirdetés

Az epizódok címei a következők: "Science Fair", "Alien Invasion", "Soup Time", a másnap érkező újabb felvonás darabjai pedig az "Exterminator", a "Proton Cube" és a "Not a Date". A kisfilmeket Ugo Bienvenu és Kevin Manach rendezte Brian Wysol forgatókönyve alapján. A producerek között jelen van Alan Fine, Dan Buckley, Joe Quesada, Cort Lane, Stephen Wacker, Stan Lee, Cara Speller, valamint Marc Bodin-Joyeux.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.