Hirdetés

Hangya - Újabb traileren a legkisebb Bosszúálló

|

Hirdetés

Ahogy a Marvel újabb és újabb marketinganyagokat mutat a Hangya (Ant-Man) kapcsán, egyre inkább kezdjük megkedvelni a Paul Rudd által alakított miniatűr hőst, aki az aktuális trailerben még a Bosszúállókat is megemlíti (míg Michael Douglas egy önelégült páncélossal példálózik). Az pedig különösen felkeltette a figyelmünket, hogy a Galaxis őrzői rendezője, a véleményét őszintén megmondó - legyen az akár negatív a Marvelre nézve - James Gunn azt nyilatkozta nemrég, hogy az Ant-Man a kedvenc mozija a kiadótól a Vasember óta (a saját művét leszámítva persze). Sok plusz jelenetre azért ne számítsatok, de akad egy-két extra mozzanat a július 23-án megjelenő Hangya alábbi trailerében: https://www.youtube.com/watch?v=cx3joJnXydc

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.