Hirdetés

Hannibal - A harmadik évad premierje hamarosan az AXN-en

|

Hirdetés

Miközben az NBC elkaszálta a Hannibal sorozatot és a rajongók azért imádkoznak, hogy valamelyik másik csatorna megmentse Mikkelsenéket (amire a szerződések felbontásával egyre kisebb az esély), az AXN műsorára tűzi a harmadik szezont, hamarosan bemutatják a legelső részt. Bár a negyedik évad még erősen kétséges, az AXN-en augusztustól tovább folytatódik Hannibal ámokfutása: a harmadik évad első része augusztus 24-én, 22:00-tól lesz látható a csatornán! Alább láthatjátok a bejelentéshez mellékelt promóciós anyagokat, hamarosan pedig további részletekkel is jelentkezünk majd. [gallery columns="4" ids="55465,55466,55467,55468"]

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.