Hirdetés

Hannibal Lecter sorozat a láthatáron?

|

A francia székhelyű Gaumont Stúdió nagy felhajtással övezve bejelentettem minap, hogy létrehozta televíziós részlegét és ezentúl mini-sorozatokat fog gyártani, köztük ismert filmekkel kapcsolatban is.

Hirdetés

Az első ilyen filmes kapcsolattal rendelkező mini-sorozat nem más lesz, mint a Hannibal Lecter fiatal éveit felvonultató Hannibal című rövid széria, amikor még Will Graham üldözte őt égen-földön. Arról nem tudni semmit, hogy esetleg Anthony Hopkins a sorozat végén feltűnik-e, mintegy megkoronázva a szériát, avagy teljesen kimarad belőle. Lehetséges, hogy nélküle bukásra is van ítélve a dolog, gondoljunk csak a 2007-es Hannibál ébredésére, ahol Gaspard Ulliel próbálta meg eljátszani a fiatal énjét és csúfos kudarc lett a dologból. Sajnálatos módon a Gaumont a Hannibal filmek íróját, Thomas Harris-t sem kereste fel, így a két aduász nélkül félve várjuk a mini-sorozatot, de erről a megfelelő sorozatos témájú oldalak majd nyilván beszámolnak bővebben is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.