Hirdetés

Hans Zimmer dallamai csendülnek fel a Man of Steel alatt

|

Rendkívüli és örömteli hírről számolhatunk be a legújabb Superman film rajongóinak, ugyanis a Zack Snyder és Christopher Nolan ötletei alapján formálódó projekthez újabb zseni csatlakozott.

Hirdetés

Képzeljük csak el Zack Snyder eszméletlen vizuális megjelenítéseit, Christopher Nolan utánozhatatlan és precíz szemléletét, adjunk hozzá egy profin megválogatott stábot és szórjuk meg a legfinomabb adalékkal, ami megédesíti az egész elegyet: a zseniális komponista, Hans Zimmer munkájával. Mivel Christopher Nolan rendesen kiveszi a részét Superman feltámadásából, ezért várható volt, hogy kedvenc zeneszerzője is vele tart legújabb tervezetéhez és így is lett! A legfrissebb hírek szerint Zimmer csatlakozott a Man of Steel csapatához, hogy zsenialitásával emelje a film színvonalát és mesteri muzsikát kovácsoljon a látottak alá. Zimmer szerint hálátlan feladat, ha olyan nagyszerű és megismételhetetlen munkát kell folytatnia, mint John Williams eredeti Superman aláfestése, de szeretne tisztelegni a mű előtt és minőségi dallamokat letenni az asztalra. A Man of Steel 2013. június 14-én kerül kiadásra Henry Cavill, Diane Lane, Kevin Costner, Amy Adams, Laurence Fishburne, Michael Shannon, Russell Crowe és Julia Ormond szereplésével.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.