Hirdetés

Hány év telik el a Prometheus és az Alien: Covenant között?

|

Hirdetés

Most, hogy már csak hónapok választanak el minket attól, hogy elkezdődjék az eleinte még csak Prometheus 2-ként emlegetett, majd végül hivatalosan Alien: Covenantre keresztelt Ridley Scott-projekt forgatása, egyre több hírmorzsa lát napvilágot a folytatásról. Arról már mi is beszámoltunk, hogy Noomi Rapace, az első film főszereplője csupán egy rövid szerep idejére lesz látható, ami rögtön felvetette azt a gyanút, amit most Janty Yates, a Covenant díszlettervezője meg is erősített: a két alkotás között egy nagyobb időintervallum, konkrétan 10 év telik el, amit nemcsak az új szereplők, hanem a megújult kinézet is szimbolizálni fog.

„Az Alien: Covenantet nem hívnám igazi űrruhás történetnek. Két különböző űrruha lesz benne, de ettől még nem számít űrruhás filmnek. Daviddel, a robottal tisztelgünk majd a Prometheus designja előtt, de lényegében ez 10 évvel a Prometheus után fog játszódni, teljesen más kinézettel.”
A találgatások persze folytatódhatnak ezek után, hogy mégis mi történt Noomi Rapace karakterével, és mily módon fogjuk őt viszontlátni a vásznon. A Prometheus folytatása a Covenant nevű kolonizáló hajóról szól, melynek legénysége egy távoli bolygóra bukkan a galaxis túlsó végében. Amit eleinte paradicsomnak hisznek, arról lassan kiderül, hogy egy sötét, veszélyes bolygó, melynek egyetlen lakója Michael Fassbender androidja, a David nevű robot. Fassbenderen és Rapace-on kívül eddig Katherine Waterstont sikerült megszerezniük Ridley Scottéknak, de hamarosan újabb nevek csatlakoznak a produkcióhoz, mely egyébként egy új trilógia első felvonása lesz, mely idővel ténylegesen összeköti a Prometheus és az Alien franchise-okat egymással. Ti mit szóltok ehhez a 10 éves időugráshoz? Szerintetek megválaszolják a Prometheusból megválaszolatlanul hagyott kérdéseket, vagy még több kérdőjellel távozunk majd a moziból, mint annak idején 2012-ben?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.