Hirdetés

Happy Smekday! - A Túl a sövényen készítőjének új animációja

|

Ütős stábbal erősít a DreamWorks soron következő animációjára, melynek szinkronfelhozatala, rendezője és producerei is emelik majd a mű színvonalát.

Hirdetés

A Happy Smekday! névre hallgató animációt a Túl a sövényen rendezője, Tim Johnson készítheti, míg a produceri feladatokat Christopher Jenkins (Rio) és Suzanne Burigy (Kung Fu Panda 2) látja el. A mese sztorijának középpontjában egy idegen faj áll, akik a Földön keresnek rejtekhelyet halálos ellenségeik elől. Egy nap azonban egyikük véletlenül jelt ad hollétéről és menekülnie kell a bolygóról, ám nem teszi egyedül, vele tart egy tinilány is. Miközben együtt iszkolnak üldözőik elől, barátság szövődik közöttük, és az idegen megtanulja, mit jelent embernek lenni. A két főszereplő szinkronhangját nem más adja majd, mint az Agymenőkből megismert Jim Parsons (Sheldon Cooper a sorozatban) és a Csatahajóban szerepet kapó Rihanna. A forgatókönyvet a Zsenikém írói, Matt Ember és Tom J. Astle körmölik, Adam Rex "The True Meaning Of Smekday" című könyve alapján. Valamikor 2014-ben számíthatunk az animációra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.