Hirdetés

Hardcore Henry - Újabb, még keményebb előzetes

|

Hirdetés

Egy gamer úgy döntött, hogy simán játszani egy first person shooterrel unalmas, csináljunk belőle inkább egy filmet, mert így mennyivel lazább, ugye? Mindenki döntse el maga, hogy mennyire szimpatikus neki a Hardcore Henry koncepciója, de egy biztos, hogy ez valami más lesz, talán még jó is lehet. Azért azok, akik nem bírják a kamerarángatós akciót, messze kerüljék el, hisz itt értelemszerűen maxra van tolva, ez az új előzetesben is látszik: https://www.youtube.com/watch?v=4JVgQzBG5Ho A történet a szokásos bosszúhadjárat: miután a zseni feleséged (Haley Bennett) visszahozott téged az életbe, kapsz egy új csini kiborg testet, de sajnos emlékek már nem jártak a csomaghoz, mégis amikor elrabolja a nőt egy megalomániás gondolatolvasó, útra kelünk, hogy megmentsük. A film producere, Timur Beckmambetov, korábban többek között a Wanteden dolgozott, de ő rendezte a felejthetetlen Abraham Lincoln, a vámmpírvadász című csodát is. Premier április 8-án.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.