Hirdetés

Hardcore Henry - Még mindig üt az előzetes (Frissítve)

|

Hirdetés

Korábban már megemlítettük az akkor még csak Hardcore címre hallgató, FPS (avagy POV) nézetben futó agyatlanul szórakoztatónak ígérkező akcióromboldát. Ehhez érkezett most egy újabb előzetes, pár új képsorral, minden második szerepben (nem vicc!!!) virító Sharlto Copley-jal, egy felbukkanó Tim Roth-al, vérrel, robbanásokkal, és Queennel, mert az az Öngyilkos Osztag előzetese óta különösen menő. A produceri székben Timur Bekmambetov, a filmet pedig Ilya Naishuller írta és rendezte. A Hardcore Henryre csak áprilisig kell várni, legalábbis az USA-ban, de reméljük hozzánk is mihamarabb behozák.Semmi kétség, ezt látni kell. Frissítés: A film április 7-én, a világpremierrel egy időben kerül a magyar mozikba a Vertigo Média forgalmazásában. https://www.youtube.com/watch?v=96EChBYVFhU

Hardcore Henry Poster
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.