Hirdetés

Megvan a Harley Quinn spinoff írója, íme egy törölt jelenet

|

Több mondanivalónk is van most Margot Robbie Harley Quinnjével kapcsolatban: a Warner Bros. megtalálta ugyanis az önálló filmjének forgatókönyvét, amelyben felbukkanhat a Birds of Prey és még egy Jokerrel közös kivágott jelenetet is tudunk mutatni.

Hirdetés

A nyári Suicide Squadból kevés dolgot tudtunk mi is kiemelni, de Margot Robbie Harley Quinnje üde színfoltot képzett a DC filmes univerzumában, így már Batfleckkel és Wonder Womannel együtt felsorakozhatnak a pozitív építőelemek közé. A DC a sorozatos baklövések után talán nem véletlen, hogy inkább a "telitalálatos" karakterekre kezdett el építeni - jön majd a Wonder Woman film, az önálló Batman film Ben Afflecktől, és Margot Robbie is megkapja a saját önálló estjét, aminek a Warner Bros. már meg is találta a forgatókönyvíróját... 

Hirdetés

Christina Hodson személyében. Hodson viszonylag új név a szakmában, eddig a Feketelista című sorozathoz asszisztált három szkriptet, míg a nagyvászonon idén fog bemutatkozni a Bezárva (Shut In), illetve a Felejthetetlen (Unforgettable) című darabokkal. Mindemellett hű maradt sorozatos gyökereihez, megírta a Szökevény szériaváltozatát, az AMC számára adaptált egy Out címre hallgató japán regényt, valamint a Fox asztalára is igyekszik lerakni egy női főszereplővel operáló akcióeposzt. A sűrű menetrendjéből kiindulva bizakodhatunk benne, hogy leginkább a tehetsége teszi őt ilyen elfoglalttá, és képes lesz egy ütős történetet írni Harley Quinn karaktere köré. Apropó, itt egy kivágott jelenet a Suicide Squadból

A ráadás a projekttel kapcsolatban, hogy Harley Quinn mellett valószínűleg felbukkan a Birds of Prey csajbanda, a Fekete Kanárival és az Orákulummal (Batgirl) az élen. Az még egyelőre nem tisztázott, hogy vajon más DC-s hősnők is szerepelnek-e majd a Birds of Prey-ben, de a képregényekben a csapathoz végül csatlakozott Huntress és Katana is, akik igen jól mutatnának a vásznon. Ugyanakkor mielőtt nagyon beleélnénk magunkat, sajnos szembesülni kell azzal a ténnyel, hogy még nincs konkrét megjelenési dátuma a filmnek, tehát lehet még évekre vagyunk attól, hogy a DC dögös csaj karakterei izzítsák fel a levegőt a mozitermekben. Titeket érdekelne az elképzelés?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.