Hirdetés

Harold Ramis előtt tiszteleg az új Szellemirtók készítőgárdája

|

A film hivatalos Twitter oldalán emlékeztek meg a színész- és rendezőóriásról.

Hirdetés

Már hat éve, hogy itt hagyott minket Harold Ramis, Hollywood egyik megkerülhetetlen figurája. 2014-ben hunyt el egy autoimmun betegségben, ami a vérerek drasztikus megdagadását eredményezte. Ramis nemcsak a leghíresebb szerepe, dr. Egon Spengler miatt vált Hollywood oszlopos tagjává, hanem több másik, ugyanúgy említésre méltó alakításáért vagy filmjéért. Hiszen nemcsak a kamera innenső oldalán láthattuk olyan produkciókban, mint a Felkoppintva, a Pop, csajok satöbbi, az Idétlen időkig vagy éppen a Lesz ez még így se!, hanem túlsó oldalon is kipróbálta magát rendezőként (Családi vakáció, Idétlen időkig, Csak egy kis pánik). A legújabb Szellemirtók, hivatalos címén Az örökség alkotói pedig emiatt is emlékeznek rá.

 

Hirdetés

A film Twitter oldalán tettek közzé egy felettébb szívmelengető rajongói képet Ramisről, ahogy protonpuskáját hátrahagyva ballag el a homályba a falánk kis zöld szellemmel kézen fogva. A képhez pedig a következő gondolatot fűzték: "Már hat éve, de sohasem sem felejtünk. Nyugodj békében, Harold Ramis". Temérdek rajongó csatlakozott a megemlékezéshez és sokan megosztották kellemes emlékeiket, megható volt a közösség összefogása. A színész-rendező 2014-ben 69 éves volt.

 

Ti melyik filmjét szeretitek a legjobban?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.