Hirdetés

Három befejezése is van az új Bridget Jones-filmnek

|

Hirdetés

Renée Zellweger elárulta, hogy három befejezést forgatott a Bridget Joness Baby című filmnek, és halvány fogalma sincs, végül melyik kerül majd a mozikba. A három befejezés arra szolgál, nehogy idő előtt kiderüljön, ki az apja Bridget gyermekének. Legalább ketten versengenek ugyanis a megtisztelő címért, Colin Firth, illetve Patrick Dempsey karaktere.

a_bj1795-03
Egyébként maga a stáb sem tudja, ki az apa, bár remélhetőleg az érintett színésszel azért közölték az örömteli tényt. A film alkotói azt remélik, hogy a nagy titkolózásnak köszönhetően a produkció premiere (ami nálunk 2016 szeptembere), ahol minden kiderül, még a szokásosnál is nagyobb szenzáció lesz, és a közönség hetekig erről fog beszélni. /UIP-Duna Film/
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.