Hirdetés

Három filmben alakíthatja Alden Ehrenreich Han Solót

|

A fiatal Han Solót alakító színész kifecsegte, hogy szerződése több mint egy filmre szól.

Hirdetés

Úgy néz ki nem a Solo: Egy Star Wars-történet lesz az egyetlen film amiben a fiatal csempész szerepelni fog. Noha kissé ködösek a Lucasfilm jövőbeli tervei a Star Wars franchise-al kapcsolatban, annyi biztos, hogy bebiztosították magukat arra az esetre, ha nagyot szólna Han Solo eredetsztorija.

Hirdetés

Mindezt a főszerepet betöltő Alden Ehrenreich kotyogta ki, akinek nagy elvárásokhoz kell felnőnie. A színész habozva ugyan, de beismerte, hogy a szerződése három filmre szól.

"Háromra, igen. Nem tudom, hogy ez hivatalos vagy publikus-e, de igen."

Már akkoriban arról pletykáltak, hogy Ehrenreich több filrme írt alá, amikor bejelentették a színész csatlakozását. Most végre biztosra vehetjük, hogy igaz, de pontosan mit is jelent ez? A Lucasfilm trilógiává akarja húzni Solo eredettörténetét vagy esetleg arról van szó, hogy olyan karakterek mint például Lando is saját filmet kapnak, amelyekben feltűnhet még Han Solo? Annyi biztos, hogy a szerződés önmagában még nem készpénz arra, hogy el is fognak készülni azok a filmek, amikben a fiatal Han Solo újra felbukkanhat. Ez csupán egy lehetőség és biztosra vesszük, hogy addig a stúdió nem lép előre semmilyen ehhez kapcsolódó projekttel, amíg a közönség nem reagált a karakter szóló filmjére.

A Solo: Egy Star Wars-történet 2018. május 24-én érkezik a mozikba Ron Howard rendezésében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.