Hirdetés

Három Star Wars-sorozat is elárasztja a Netflixet a jövőben?

|

Hirdetés

A Netflix lassanként a sorozatok Jolly Jokerévé növi ki magát, hiszen az utóbbi időben olyan szériák jelentek meg a platformján, mint a Daredevil, a House of Cards, a Sense8, a Hemlock Grove vagy a Marco Polo. Azt is tudjuk ugyebár, hogy a jövőben még három másik Marvel szuperhős is debütál a Netflixen, illetve érkezik majd a Daredevil második évada 2016-ban. Az igazán nagy durranás azonban csak ezután jöhet, mivel pletykák szerint a Disney a 10 részes Marvel-sorozatok mintájára három Star Wars tematikájú élőszereplős minisorozatot akar majd levetíteni a Netflixen. Egyelőre megerősítés még semmilyen hivatalos forrásból nem érkezett, úgyhogy óvatosan kell bánni ezekkel a hírmorzsákkal, de tekintve, hogy a Disneynek nagyon bevált a Daredevil Netflixen való bemutatása, nem lenne meglepő, ha a Star Wars végtelen univerzumát ilyen módon bővítenék tovább. 2017 lehet a leghamarabbi időpont a sorozatok érkezésére, melyek mind különálló sztorik lennének, és egyfajta kiegészítésként funkcionálhatnának az antológia filmek mellé. Mivel a decemberben érkező Az ébredő Erő harminc évet ugrik előre az időben A Jedi visszatérhez képest, eme időszak bemutatásában rengeteg potenciál leledzene. A filmek mellett a Disney könyvekkel és képregényekkel, valamint animációs sorozatokkal is öregbíti a Star Wars hírnevét. A Star Wars Rebels második évada mellett hamarosan érkezik majd a Lego Star Wars: Droid Tales is, de az jól látható, hogy a franchise nagyon szűkölködik az élőszereplős sorozatokban. Meglepő lenne, ha pont ezt a hiányosságot ne akarná a Disney és a LucasFilm minél hamarabb orvosolni. Természetesen, amint bekövetkezik a hivatalos bejelentés mi beszámolunk róla. Ti milyen sorozatokat képzelnétek el a Star Wars univerzumában?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.