Hirdetés

Három új ízelítő videón a Trónok harca 6. évada

|

Hirdetés

Az HBO ezúttal Twitteren környékezte meg a Trónok harca rajongóit, ahol azt a kérdést tették fel, hogy a Stark, a Lannister és a Targaryen házak közül, melyiknek fogadnának inkább hűséget a nézők? A letett voksok alapján 1-1 videó vált elérhetővé, amelyek a kiválasztott családok történetéről szólnak. Az első ízelítő a Stark ház sorsával foglalkozik, alatta Ramsay Bolton hangját hallhatjuk, aki magáénak kiálltja ki Derest (Winterfell).

A Lannisterek videójában a High Sparrow beszél arról, hogy egyesülve még a szegények is képesek romba dönteni egy egész birodalmat, ha úgy akarják. Az utolsó kedvcsinálóban egy férfi beszél Dothraki nyelven, valószínűleg Daenerys Targaryenről, akit a Semmi Királynőjének nevez. Úgy fest nem fogadja jó szívvel Danyt az a Dothraki csapat, akikbe az 5. évad végén belefutott.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.