Hirdetés

Harrison Ford 1000 dolcsiért elárulta a Star Wars VII részleteit

|

A messzi-messzi galaxis rajongói elég dühösek voltak múlt hétvégén, miután a Disney expóján a beígértekkel ellentétben szinte semmi újat nem tudtak meg a Star Wars VII-ről.

Hirdetés

Múlt éjjel a Conan show egyik vendége Harrison Ford volt, aki több mint valószínű, hogy ismét belebújik az ikonikus Han Solo szerepébe az új Star Wars filmben. A házigazda nem is lacafacázott, rögtön a tárgyra tért és J.J. Abrams készülő filmjéről érdeklődött. A színész első reakciója egy hosszúra nyúlt ásítás volt, ám amint 1000 dollárt ajánlottak fel neki rögtön bele is kezdett a mondandójába: "Réges régen...Egy messzi, messzi helyen...Elfelejtettem a többit....El se tudod képzelni milyen régen volt már...Nagyon régen volt. És azt hiszem messze is volt...De úgy hallom, hogy...Úgy hallom, hogy csinálnak egy új filmet. Tudod te, hogy mennyit fizetnek nekem azért, hogy idejöjjek és ezt a sz*rt csináljam? Nem jókedvemben teszem. Legszívesebben otthon maradnék." Szóval igen... a Fordtól megszokott humorral ismét kibújt a válaszadás alól. Mindezt videón is megnézheted (úgy még poénosabb), ha tovább kattintasz.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.