Hirdetés

Harrison Ford, Mark Hamill és Carrie Fisher a Star Wars 7-ben?

|

Csak nem akar lanyhulni a Star Wars-láz és a délelőtti pletykát újabb követi, mely szerint az eredeti trilógia három főszereplője is vissza szeretne térni a folytatásban.

Hirdetés

Délelőtt még arról pletykálkodtunk, hogy a Collider magazin szerint Matthew Vaughn (X-Men: Az elsők) dirigálhatja a hetedik Star Wars epizódot, most pedig arról kell számot adnunk, hogy az első trilógia főszereplői szívesen visszatérnének legendás karaktereikhez. Állítlag egy bennfentes megbízható információja alapján mind a három szereplő visszatér korábbi szerepéhez, így Harrison Ford Han Solo, Carrie Fisher Leia hercegnő és Mark Hamill Luke Skywalker lehet, legalábbis a szóbeszéd szerint. Az ismeretlen szivárogtató azt is tudni vél, hogy Harrison Ford nyitott az ötlet felé és teljesen felvillanyozódott a szereplés lehetőségétől, ahogyan a többiek is. Azért a dolghoz az is hozzájárul, hogy állítólag Ford addig nem ír alá semmilyen szerződést, amíg nem lát egy forgatókönyvet és nem tudja, ki lesz a rendező. A sors iróniája, hogy Han Solo az eredeti tervek alapján meg kellett volna, hogy haljon a hatodik Star Wars epizódban, ám később ezt a verziót kukázták, mivel Han Solo rendkívül népszerű volt. Adott a kérdés: ti örülnétek neki, ha Ford, Hamill és Fisher visszatérne eredeti szerepeikben?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.