Hirdetés

Harrison Ford szívesen csinálna egy Indiana Jones 5-öt

|

Már azóta pletykálják az ötödik részt, mióta 2008-ban kijött az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága. Steven Spielberg, Harrison Ford és Shia LaBeouf csak George Lucasra vár, hogy előálljon egy történettel.

Hirdetés

LaBeouf már többször is megerősítette, hogy Lucas már kitalálta, hogy ezúttal mi után kutathatna Indiana Jones. Sajnos rögtön ezután Lucas azt mondta, hogy még ki kell találnia egy történetet és egy Harrison Forddal való friss interjú alapján még mindíg itt tartanak. Ford elmondta, hogy még mindíg a szkriptre vár, és elismerte, hogy szívesen térne vissza egy ötödik filmre. "Örömmel csinálnék még egyet. Ha egy jó történetet találunk ki, akkor tényleg nagyon szívesen csinálnám." -mondta a 71 éves színész. Egyértelműen jó okuk lenne egy ötödik film elkészítésére, hiszen a negyedik majdnem 800 millió dolláros bevételt termelt 185 milliós büdzséből. Ti szívesen látnátok Indiana Jonest újra a vásznon?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.