Hirdetés

Harry Potter – Az ereklyék ára

|

Júliusban lesz a premierje a Harry Potter és a Halál ereklyéi – II. rész-nek, amely egy mindent eldöntő, végső nagy csatával lezárja Voldemort és Harry Potter hosszú küzdelmét.

Hirdetés

Így aztán annak is eljött az ideje, hogy a filmeket gyártó stúdió, a Warner Bros. kasszát csináljon: felmérje, milyen eredményt ért el az előző rész. A könyvelés szerint a múlt héten friss rekord született: a Harry Potter és a Halál ereklyéi – I. rész lett a nemzetközi piacon a legsikeresebb Potter-film, világszerte összesen 657,2 millió dolláros bevételt hozott (és ez a szám még mindig nő), így megelőzte az eddig legsikeresebb első részt, a Harry Potter és a bölcsek kövé-t, amely pont 657 millióval büszkélkedhet.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.