Hirdetés

Harry Potter és a Halál Ereklyéi 2. rész - Változik a haláleset

|

J.K. Rowling és a rendező szerint is a Halál Ereklyéinek második részében a haláleset egészen máshogy történik majd, mint a könyvben, sokkal drámaibb lesz.

Hirdetés

Spoileresen írunk, de közületek már biztosan sokan olvastátok a hetedik részt, amelynek kapcsán az Andrew Ackland-Show-ban tálalt ki a film rendezője és elárulta: a Szellemszállás helyett Piton drámai légkörben egy szebb helyen tér majd örök nyugovóra, a könyvben történtek ellenére. Különböző újságírók gyorsan felkeresték az írónőt is, hogy a beleegyezésével történt-e mindezen változtatás, de Rowling megnyugtatott mindenkit, hogy az utolsó szóig egyeztettek vele mindent, és beleegyezett. A Harry Potter és a Halál Ereklyéi 2. része július 15-én várható Amerikában, magyar honban csak a július biztos.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.