Hirdetés

Harry Potter-színdarab: Íme a főszereplők!

|

Hirdetés

Egyre többet lehet tudni a Harry Potter-sorozat nyolcadik részeként definiált, a Harry Potter and the Cursed Child (Harry Potter és az elátkozott gyermek) című színdarabról. A múltkor érkezett hozzá egy kedvcsináló videó, most pedig már a főszereplőket játszó színészek nevét is közzétették.

HP_CAST

A felnőtt Harry-t Jamie Parker (jobb oldalt), Ron-t Paul Thornley (bal oldalt), míg Hermione-t Noma Dumezweni (középen) alakítja majd. Sok rajongó megdöbbenését fejezte ki, amiért színes bőrű színésznőt választottak Hermione szerepére, az író J. K. Rowling azonban hivatalos Twitter-oldalán emlékeztette őket a tényre, hogy Hermione bőrszínét tulajdonképpen sohasem írta le pontosan – így semmi akadálya nincs annak, hogy Noma Dumezweni bújjon a boszorkány szerepébe.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.