Hirdetés

Hat színésznő verseng két szerepért a The Dark Knight Rises-ben

|

A THR forrásai szerint Christopher Nolan elkezdett színésznők után keresgélni a következő Batman filmjének két szereplőjéhez. A szerepek egyike Batman ellensége, a másik a szerelme lenne.

Hirdetés

Az elkövetkezendő pár hétben Keira Knightley, Anne Hathaway, Jessica Biel, Kate Mara, Charlotte Riley és Gemma Arterton lesznek letesztelve Nolan bácsi által, habár Gemma Artetronnak problémái akadhatnak az időbeosztásával, mivel nemrég vállalta el a női főszerepet a Hansel and Gretel: Witch Hunters című filmben. A THR ezen kívül azt is állítja, hogy az egyik szerepben Talia-t, a gonosz Ra’s Al Ghul lányát kellene egyiküknek alakítania.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.