Hirdetés

Hateful Eight - Karakterposzterek

|

Hirdetés

Már egyenesben van a Hateful Eight, karácsonykor láthatjuk először, de addig is megérkeztek a karakterposzterek a főszereplőkhöz, Samuel L. Jackson, Michael Madsen, Tim Roth, Walton Goggins, Bruce Dern és Demian Bichi, miután kettőről, Kurt Russell és Jennifer Jason Leigh, már láthattatok egy képet. [gallery ids="64943,64944,64945,64946,64948,64949"] Quentin Tarantino legújabb westernje pár évvel az amerikai polgárháború után játszódik és egy csapat idegenről szól, akik kénytelenek meghúzni magukat egy bárban, amikor a hó elzárja az utat. A feszültség folyamatosan nő, mindenkinek meg van a maga titka, és nem biztos, hogy mindenki élve fogja elhagyni a helyet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.