Hirdetés

Haunted - A Supernatural készítőjétől

|

Eric Kripke, a Supernatural szülőatyja sikeresen megegyezett a Warner Bros.-szal arról, hogy kiadják és istápolják az általa írt Haunted című horror-thrillert.

Hirdetés

Nem marad munka és siker nélkül a Supernatural sorozatból való távozása után sem Eric Kripke, hiszen már csak producerként vesz részt a Winchester fiúk életében. Annál inkább lesz ideje véghez vinni azon saját szkriptjén alakuló tervét, ami a Haunted címet kapta. Kripke a már jól ismert szellemjárta házat szemelte ki magának történetének középpontjául, ám megbolondítja annyival a dolgot, hogy a házban kísértő szellem szempontjából mutatja be az egész mizériát. Ha nem említettem volna, Kripke a forgatókönyv mellett a rendezést is magára vállalta, de a produceri feladatokárt a Zöld Lámpás producere, Greg Berlanti lesz a felelős. A Warner Bros. örömmel fogadta a dolgot Kripkétől és zöld lámpát adott a munkának.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.