Hirdetés

Hivatalos: A Russo fivéreké az Avengers: Infinity War

|

Hirdetés

Korábban már hallhattunk pletykákat, sőt az első felét gyakorlatilag meg is erősítették, de most végre hivatalos, hogy Joe és Anthony Russo fogja rendezni az Avengers: Infinity War mindkét részét. Joss Whedon - a legnagyobb bánatunkra - már nem rendez több Bosszúállók filmet az Ultron kora után, legalábbis a Végtelen Háborút már biztosan nem, de a Marvel szerencsére ismét jól döntött és az Amerika Kapitány: A tél katonája rendezőpárosát, a Russo testvéreket állította a korábbi direktor helyére. Hogy mit tartogat számunkra ez a grandiózus finálé, azt még nehéz lenne megjósolni, de talán felesleges is ennyire előre gondolkozni, hiszen május 7-én megérkezik a Bosszúállók: Ultron kora, egy évre rá pedig az Amerika Kapitány: Polgárháború. Az Avengers: Infinity War 1. része 2018-ban, a második pedig 2019-ben kerül a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.