Hirdetés

Ha/ver átcsaphat Higanyszálba

|

Az X-Men: Az eljövendő múlt napjaiban fel fog tűnni Higanyszál, de ez nem tántorította el Joss Whedont, hogy A bosszúállók 2-ben is behozza a szuperhőst új karakterként. Meg is van az első jelölt.

Hirdetés

A Ha/ver sztárja, Aaron Johnson tárgyalásokat folytat a szerepért. Higanyszál az öcsi/nővér duó tagja, Skarlát Boszorkány mellett. Whedon azt mondta, hogy csatlakozni fognak a csapathoz, de előbb még összetűzésbe kerülnek.

"Bemutatjuk Higanyszálat és Skarlát Boszorkányt, akik alapját képzik A bosszúállók univerzumának. Voltak ellenségek, szövetségesek, és számomra nagyon érdekesek, hiszen A bosszúállók képregényeket olvasva nőttem fel. Olyan képességeik vannak amik vizuálisan is izgalmasak, különbözik az eddig látottaktól, szóval már alig várom, hogy összeeresszem őket A bosszúállókkal és lássam mi lesz."

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.