Hirdetés

Hayden Christensen szívesen szerepelne egy Darth Vader sorozatban

|

Spin-offot mindenkinek a messzi-messzi galaxisban!

Hirdetés

Az Obi-Wan Kenobi sorozat elrajtolásával nemcsak Ewan McGregor, hanem Hayden Christensen is visszatér a Star Wars univerzumába, hogy a mester és egykori tanítványa ismét összecsapjanak. Természetesen nagy várakozás előzte meg a Disney új sorozatát, és bár még csak most kezdődött el, máris megy a találgatás, hogy vajon a karakterek mikor és milyen formában bukkanhatnak fel legközelebb.

Hirdetés

Hayden Christensen az ET Canadának adott interjút a premier kapcsán, és az újságíró kollégák nem hagyták ki a ziccert, hogy rákérdezzenek a színész terveire Darth Vaderrel kapcsolatban, és hogy visszatérne-e még jövőbeli szerepekre.

"Abszolút benne vagyok. Szerintem ez a karakter egy igen meghatározó módon rezonál a kultúránkkal és még rengeteg mindent lehetne bemutatni róla. Sok egyéb történet található a többi médiumban és szeretném folytatni vele az utamat."

Christensen nyilatkozata nem meglepő, és őszintén szólva az sem lenne az, ha a Lucasfilm végül teljesítené a kívánságát előbb vagy utóbb. Noha kaptunk egy egész előzmény-trilógiát, hogy megnézhessük magunknak, miként is vált Anakin Skywalkerből Darth Vader, a Sith Nagyúrként eltöltött években sokkal több van a képregények és regények alapján, mint amit az eredeti trilógiából megismerhettünk. Persze ha így döntene a Lucasfilm, azzal megint elodázná a Skywalker-családtól való szükségszerű szakítást, ami viszont már nagyon ráférne a franchise-ra.

Ti örülnétek egy Darth Vader központú szériának?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.