Hirdetés

Hayley Atwell nem tér vissza az Amerika Kapitány 2-be?

|

Miután a Bosszúállókban is volt róla törölt jelenet, Hayley Atwell most állítólag megerősítette, hogy nem fog szerepelni az Amerika Kapitány 2-ben.

Hirdetés

Tavaly szeptemberben még azt nyilatkozta, hogy "Én nem mondhatom meg", most azonban egy interjúban az angol színésznő azt jelezte, hogy "nem fog visszatérni az Amerika Kapitány folytatásába." Ez több kérdést vet fel. Figyelembe véve, hogy a karakter legalább 80 éves a mai Marvel megosztott univerzumában, amelyből kiderül, hogy a Bosszúállók törölt jelenetei között van olyan, hogy ő még mindig aktív, így egy idősebb színésznő eljátszhatná a karakterét. Az is lehetséges, hogy Steve Rogers és Peggy Carter kapcsolata a harmadik filmben lesz a középponban, amely terveire már utaltak (állítólag Frank Grillo Crossbones-ként nem csak a Kapitány 2-be, hanem a Bosszúállók 2-re is aláírt). 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.