Hirdetés

A Netflixhez hasonlóan már az HBO GO-n is letölthetjük kedvenc tartalmainkat

|

Az izgalmas újításnak hála többé már nem kell aggódni a mobilinternet kapcsolat miatt.

Hirdetés

Biztosan sokatokkal előfordult már, hogy útközben sajnos idő előtt feléltétek a havi mobilinternet kereteteket, vagy netán nem találtatok megfelelő minőségű WiFi-kapcsolatot a közelben, így pedig kénytelenek voltatok lemondani a kedvenc HBO-s sorozatotok, például a Csernobil utolsó-utolsó epizódjáról az utazás alatt. 

Hirdetés

Az ehhez hasonló kellemetlenségektől mostantól biztosan nem kell tartanotok, ugyanis nemrégiben az HBO GO Androidra elérhető appjából ezentúl akár le is tölthetitek a mobilotokra vagy tabletetekre az éppen nézni kívánt tartalmat, melynek a korlátja egyelőre 25 epizód/filmben maximalizálódik (iOS-re is folyamatban van). A letöltött tartalmak, amennyiben valamiért nem nyitjátok meg őket, harminc nap elteltével automatikusan törlődnek az eszközről, így amiatt sem kell aggódnotok, hogy esetleg egy kihagyott rész miatt telne be a telefon memóriája. A vadonatúj funkció lényegében az HBO GO összes tartalmánál elérhető, így több száz órányi sorozatból vagy filmből tudtok válogatni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.