Hirdetés

Májustól az HBO GO-ra költözik a Star Wars: A klónok háborúja

|

Vettem-Vettem!

Hirdetés

Hamarosan a végéhez ér a Star Wars: A klónok háborúja, azonban a május 4-én esedékes sorozatzáró epizód után sem maradunk klón háborúk nélkül, ugyanis májusban az HBO GO a sorozat első öt évadát teszi elérhetővé, méghozzá a sokak számára már ismerős magyar szinkronnal ellátva. 

Hirdetés

A sorozat szezonjai május 1-től kezdődően folyamatosan kerülnek majd fel az HBO GO-ra, méghozzá az alábbi sorrendben: az első két évad május 1-én, a harmadik május 8-án, a negyedik május 15-én, míg az ötödik május 22-től lesz látható.

Akik pedig valamilyen okból kifolyólag nem ismernék a Klónok háborúját, azoknak elöljáróban annyit érdemes tudniuk, hogy a második és harmadik epizód között játszódó szériában Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi, Yoda mester és a Jedi Rend újra harcba száll a sötét oldal erői ellen, hogy véget vessenek a galaxis szerte háborút szító Szeparatista droidhadsereg és az őket vezető Dooku Gróf sötét terveinek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.