Hirdetés

BRÉKING: Zöld lámpát kapott az HBO Watchmen sorozata!

|

Jövőre már nézhetjük is a szériát.

Hirdetés

Több mint egy évvel ezelőtt röppentek fel azok a hírek, miszerint az HBO sorozatot készít a DC Comics közkedvelt csapatáról, a 2009-ben Zack Snyder által is megfilmesített Watchmenről. A projekt azóta rengeteget haladt előre és időközben a pilot forgatási munkálatai is kezdetüket vették, de hivatalos berendelést egészen a mai napig nem kaptunk a csatornától. Most viszont kiderült, hogy a Watchmen megkapja a teljes első évadát, a premierre pedig már a jövő év folyamán sor kerül.

Hirdetés

A sorozat showrunnere Damon Lindelof (A hátrahagyottak) lesz, a történetről viszont továbbra is nagyon keveset tudunk. Az első leírás szerint a cselekmény egy alternatív történelembe kalauzolja el a nézőket, ahol a szuperhősöket törvényenkívüliként kezelik, és az eredeti képregény hangulatát megragadva számos újdonsággal kívánnak szolgálni.

A bejelentéshez a lent látható grafikát fedte fel a csatorna Alan Moore legendás történetéből Dr. Manhattan szavait idézve, valamint lerántotta a leplet a rendkívül sokszínű színészgárdáról Regina King, Jeremy Irons, Don Johnson, Tim Blake Nelson, Louis Gossett Jr., Yahya Abdul-Mateen II, Adelaide Clemens, Andrew Howard, Tom Mison, Frances Fisher, Jacob Ming-Trent, Sara Vickers, Dylan Schombing, Lily Rose Smith és Adelynn Spoon személyében (karaktereket egyelőre egyikükhöz sem tudunk társítani).

Ezek alapján az HBO nagyot fog menni 2019-ben: Az újonnan induló Watchmen mellett visszatér utolsó évadával a zászlóshajójának számító Trónok harca, régóta várt harmadik évadával érkezik A törvény nevében, valamint hosszabb kihagyás után folytatódik Az alelnök és nem kizárt, hogy még a Westworld is beszáll ebbe a sorba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.