Hirdetés

Headshot - Momoa vs. Stallone

|

Egészen szépen alakul a Sylvester Stallone nevével fémjelzett akció - Rambo barátunknak a Trónok harcából ismert Khal Drogo-val, vagy épp az új Conan-nel kell szembeszállnia.

Hirdetés

Nem hiába emlegettem fel a Trónok harcát, ugyanis nagyon megkedveltem a sorozatot és az egyik kedvenc karakterem nem más, mint Khal Drogo. Jason Momoa azonban nem tűnik el a süllyesztőben a sorozat mellett sem, ő váltja Schwarzenegger-t a Conan remake-ben, valamint a legfrissebb hírek szerint ő lesz Sylvester Stallone fő ellenfele a Headshot-ban. Walter Hill adaptációja a Bullet of the Head regényből ebben a hónapban kezd forogni külföldön, New Orleans-ban. A filmben Momoa karaktere lesz a felelős Stallone egykori partnerének haláláért, érthető tehát a leszámolási vágy. A projekthez csatlakozott a leginkább Halálos Iram szériából ismert Han, azaz Sang Kung is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.