Hirdetés

Headshot - Sylvester Stallone, a bérgyilkos

|

Az idei rendezői elfoglaltsága mellett Stallone újra színészkedni is fog, a The Hollywood Reporter szerint a Headshot című thriller stábjának élére került.

Hirdetés

A Headshot sztorija nem éppen túlbonyolított, de nem kell minden filmnek világmegváltónak lennie: egy profi bérgyilkos csatlakozik egy rendőrhöz, az ellenségem ellensége a barátom ideológiát követve, és egy összeesküvés után kutatnak életveszélyben (ki gondolta volna?). A bérgyilkos szerepére sikerült megnyerni Sylvester Stallone-t, a rendőrre még nem szerződtettek senkit. A Headshot direktora az a Wayne Kramer lesz, akinek leginkább a Halálos Hajszát róhatjuk fel referenciaként. A forgatókönyvet Alessandro Camon (A harcmező hírnökei) jegyezte, a produceri feladatokat a Smallville-ből is ismert Alfred Gough-Miles Millar (Időzsaru, Halálos Fegyver 4, A harc törvénye, A múmia, Pókember, Showtime) kettős végzi Kevin King Tempeltonnal (Cop Land, Get Carter, Felpörgetve, Rocky, Rambo, A feláldozhatók) kiegészülve. Az előzetes ígéretek alapján év végén kerül mozikba az alkotás, a forgatás pedig május elején kezdődik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.