Hirdetés

Megérkezett az előzetes a Heath Ledgerről szóló dokumentumfilmről

|

Szívszorító előzetes érkezett a Heath Ledger életéről szóló dokumentumfilmről, az I Am Heath Ledgerről.

Hirdetés

Hamarosan bemutatásra kerül az a dokumentumfilm, amely a Spike TV berkeiben készült a 2008-ban, mindössze 28 éves korában, gyógyszer-túladagolásban meghalt színészről, Heath Ledgerről. Kedden lett volna a színész 38 éves, ennek apropóján tette közzé a csatorna az első előzetest a filmről. 

Hirdetés

A tragikusan elhunyt Ledger olyan alkotásokban szerepelt, mint pl.: a Hazafi, a Túl a barátságon, valamint az ő nevéhez fűződik minden idők egyik legjobb főgonosz alakítása is A sötét lovagban, melyért halála után posztumusz Oscar-díjjal jutalmazták.

Mindig kamera volt a kezében. Egy videokamera, egy polaroid kamera, egy filmkamera. Az egyetlen mód ahogy gondolni lehetett rá, hogy egy kamerát fog a kezében - meséli egy barátja az előzetesben.

A film ugyan limitáltan, de a mozikba is befut a tengerentúlon május 3-án, majd pár héttel később, május 23-án DVD-n is megjelenik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.