Hirdetés

Heath Ledger "Joker naplója"

|

A sötét lovag egyértelműen az elmúlt évek egyik legkiemelkedőbb filmje, a Blu-ray lemezén rengeteg háttér információ található, de sajnos egyik sem Heath Leadgerről szól.

Hirdetés

Ennek oka természetesen érthető, hiszen akkoriban inkább tűnt volna úgy, hogy haszonszerzés céljából tették bele, mintsem egy megemlékezés képpen. Mostonra azonban elég idő telt el a halála óta, hogy tiszteletteljesen közelíthessük meg azt a hatalmas munkát amit belefektetett Joker feledhetetlen ábrázolásába. Öt év alatt alig tudtunk meg valamit arról, hogy hogyan készült a szerepre, szinte csak annyi derült ki, hogy a forgatás megkezdése előtt hónapokig elvonult egy hotelszobába. Most egy kis betekintést nyerhetünk arra, hogy ott pontosan mit is csinált. Heath Leadger édesapja megmutatta fia "Joker naplóját", amibe a színész jegyzetelt, képeket ragasztott, leírta tapasztalatait annak érdekében, hogy megalkossa a tökéletes Jokert. Sajnos nem túl hosszú a videó, de fantasztikus látni, hogy micsoda energiákat fektetett élete legjobb alakításába, amiért el is nyerte az Oscar-díjat. A videót a naplóról megtekintheted, ha tovább kattintasz.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.