Hirdetés

Hegylakó-reboot - Clancy Brown szívesen lenne Ramirez

|

Az eredeti Hegylakó egykori antagonistája a rebootban a jó oldalra állna.

Hirdetés

Pár éve már próbálják tető alá hozni a Hegylakó-rebootot, sokáig Ryan Reynolds volt a kiszemelt főszereplő - aki talán egy fokkal jobb skót felföldiként, mint a francia Christopher Lambert - és Juan Carlos Fresnadillo (28 héttel később) volt megbízva a rendezéssel, de azóta mindketten távoztak az élről. Azóta A vadász és a Jégkirálynő direktora Cedric Nicolas-Troyan kapta a megbízást, de a szereplőkről egyelőre nincs hír, ugyanakkor az egyikre máris lenne egy jelentkező, méghozzá a sorozat életében nem is akárki.

Hirdetés

Clancy Brown jelenleg a Warcraft - A kezdetekben játssza Blackhandet, de az eredeti 1986-os alkotásban ő játszotta Connor MacLeod drabális ellenfelét, Kurgant. A színész a Total Filmnek adott interjújában azt mondta, hogy az újrában szívesen átvenné Sean Connerytől Ramirez szerepét és ő tanítaná az újdonsült Hegylakót, hogy miképpen élje túl az öröklétet.

Jól emlékszem, hogy megpróbáltak a Hegylakóból franchise-t csinálni, de a producerek elcseszték, mert seggfejek voltak. Szerintem a reboot remek lesz. Ha egy cameot akarnak nekem adni, nagyszerű lenne eljátszani Sean Connery szerepét.

Brown emellett elejtett pár szót arról, hogy milyen volt anno megtanulni a kardvívást:

Volt pár remek vívójelenetünk a Hegylakóban. Összebarátkoztam Bob Andersonnal, a film vívásoktatójával, aki az egyik legnagyszerűbb ember volt. 25 éves voltam, ő pedig megmutatta, hogyan legyek egy igazi úriember. Nem igazán sikerült. 

A Hegylakó mitológiát a katasztrofális folytatásokkal ellentétben kifejezetten jól kihasználta a nálunk is nagy sikerrel vetített sorozat, Adrian Paullal, amelynek első részében Lambert is feltűnt, majd a negyedik részben ötvözték a két világot, és Duncan MacLeod az ötödik epizódban már átvette a főszerepet elődjétől, de a minőség persze katasztrofális volt. Egyelőre Cedric-Troyan szerepe van megerősítve, valamint A Galaxis Őrzői Draxát, Dave Bautistát emlegetik a gonosz szerepére, talán éppen Kurganéra. A tervezett bemutatóról egyelőre semmit sem tudni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.