Hirdetés

Hegylakó reboot – Ryan Reynolds mint Macleod?

|

Zöld Lámpás után Hegylakó. Úgy tűnik Reynolds igyekszik eljátszani valamennyi gyerekkori ikonunkat, számos képregényhősön át most elérkezett az ideje, hogy felvegye a kockás szoknyát és elkezdjen dudálni.

Hirdetés

Ryan Reynolds újabban egyre több filmben kapja a főbb szerepeket. Igyekszik felépíteni az akciósztár imázsát, azonban nem mindig jön össze neki. Nem kétséges, van tehetsége a fickónak, de az X-Men kezdetek-ben nyúlfarknyi szerep jutott neki Deadpool-ként (bár én nekem kifejezetten az ő karaktere jött be legjobban a filmben), és a Zöld Lámpás sem volt mély benyomással a nézőkre, legfeljebb negatív értelemben.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.