Hirdetés

Hegylakó remake - Justin Lin kezében?

|

Sejtésem sincs, milyen magasságokba jutott el Justin Lin befolyása, vagy kivel járt el hétvégenként golfozgatni, de egyre több projektben van benne rendezői keze.

Hirdetés

A Terminátor 5 és Halálos Iramban 6 mellett nagyon úgy tűnik, hogy a Hegylakó remake ötletét is rábízná a stúdió, legalábbis az MTV erről számolt be. Lin elmondása szerint már dolgozik a szkripten a Vasember íróival (Art Marcum, Matt Holloway) együtt, a Summit Entertainment pedig teljes mértékben támogatja őket, így remek stúdióval és csapattal a háta mögött dolgozik a remake-en. Lin megnyugtatott továbbá mindenkit, hogy mivel a különböző filmek különböző készültségi szakaszban vannak, nem gátolják egymás munkálatait, tud mindháromra figyelni egyszerre a kellő időben, a kellő helyen. A végén még kikupálódik ez a Lin gyerek is!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.