Hirdetés

Hegylakó remake - Megvan, hogy ki dirigálja

|

Nagy volt a kavarodás a Hegylakó feldolgozása körül is, a stúdiónak több kiszemeltje is volt a direktori székre, de végül egy általatok is ismert, és nem annyira szeretett úriember került ki győztesen.

Hirdetés

Leginkább Justin Lin-t szerették volna a Hegylakó élén látni, de a rendező úgy döntött, hogy a Terminátor 5-öt és a Halálos Iramban 6-ot választja, így más esélyes után kellett nézniük a fejeseknek. Ő pedig nem más, mint a 28 héttel később című horror készítője, Juan Carlos Fresnadillo. A direktornak idén októberben jelenik meg egy új horror-thrillere, az ígéretes Intruders, amiben Clive Owen tapasztalja meg azt a bizonyos ágy alatt rejtőző szörnyet. S mivel mindezek utén ráér majd, valamint a Summit Entertainment is lát benne potenciált, ezért ő lesz a Hegylakó remake atyja. Egyébként a forgatókönyv már kész, azt a Vasember írói, Art Marcum és Matt Holloway szállították.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.