Hirdetés

Ilyen az, amikor Helen Mirren lealáz rappelésben

|

James Corden műsorában, a The Late Late Showban történt meg az, hogy a műsorvezető rapcsatát vívott a zseniális színésznővel, Helen Mirrennel. A videó minden perce arany!

Hirdetés

James Corden Amerika egyik legismertebb és egyben legstílusosabb showmane, műsora, a The Late Late Show with James Cordennel pedig töretlen népszerűségnek örvend. Az egyik nagysikerű rovatban, a "Drop the Mic"-ben Corden különböző sztárokkal méri össze raptudását, természetesen showelemekkel együtt, közönség előtt. 

Hirdetés

A legutóbbi összecsapásban az Oscar-díjas színésznő, Helen Mirren foglalt helyet az "egyik sarokban", míg természetesen maga a műsorvezető a másikban. Stílusos bevonulás után már indul is az adok-kapok és egyikük sem marad adósa a másiknak. Nézzétek meg, egyszerűen fergeteges, amit leművelnek! (A videó angol, de alapfokú nyelvtudással is könnyen érthető.)

A közönség döntött, Mirren csúnyán leiskolázta Cordent. Szerintetek ki nyert?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.