Hirdetés

Hellboy 3 - Nagy tervek vannak az ikrekkel

|

Hirdetés

Már több mint 7 éve annak, hogy a mozikba került a Hellboy 2: Az aranyhadsereg és a rajongók azóta epekedve várják a folytatást. A címszereplőt alakító Ron Perlman régóta küzd már azért, hogy elhozza nekünk a várva várt 3. részt, eddig sajnos sikertelenül. Ám miközben az új TV sorozatát, a Hand of God-ot népszerűsítette, Perlman elárulta, már letett a folytatás lehetőségéről, míg nem az író-rendező Guillermo del Toro kezébe nem vette a folytatást:

Tényleg úgy éreztem, hogy én már végeztem a karakterrel. Nem volt az az égető vágy, hogy magamra öltsem azt a szart még egyszer. Viszont Guillermo del Toro elmondta nagy vonalakban, mi lenne a trilógia lezáró részében. És azt kell mondjam, teljesen meggyőzött arról, hogy ezt el kell készítenünk. Be kell fejeznünk a trilógiát. Ennek a történetnek eleje, közepe és vége van. A kétharmadát már megcsináltuk, és most úgy érzem, addig nem végeztünk amíg, ezt el nem készítjük.
A Hellboy 2: Az aranyhadsereg végén derült ki, hogy a címszereplő barátnője, Liz Sherman (Selma Blair) ikreket vár, így az ő visszatérésére nagy az esély. Azt nem tudjuk, hogy mennyi idő telne el a 2.rész után a 3. kezdetéig, de a színész elmondta, az utódok osztozni fognak szüleik tulajdonságain úgy, hogy az egyik ördögi, míg a másik angyali lesz:
Elmondok nektek valamit. Itt a két iker: az egyik az anyjára, míg a másik az apjára hasonlítana. Az egyik közülük b*szottul korrupt, míg a másik angyali lenne. De vajon melyik lenne melyik? Del Toro biztos az elb*szott kinézetűt tenné meg az angyalnak.
Sajnos ezeknek az információk ellenére sem tudjuk, vajon elkészül-e valaha a Hellboy 3. Szerintetek láthatjuk majd valamikor ezt a folytatást?  Vagy a történet véget ért a a Hellboy 2: Az aranyhadsereggel?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.