Hirdetés

Hellboy 3 - Ron Perlman fejleményei

|

Egy interjú keretein belül a kedves külföldi kollégák jól megkérdezték Ron Perlman színész urat mindenről, amiről csak lehet, köztük a várakozás alatt álló Hellboy harmadik részét is.

Hirdetés

Perlman összefoglalva a másodikban megismert történeti infókat, elmondta, hogy a harmadik akár több szálból is táplálkozhatna. Gondoljunk csak bele, egy démon megidézése a Föld megsemmisítésére, Hellboy apja iránti szeretete és az emberek iránti elhivatottsága, Liz ikrekkel való terhessége, azok személyisége, sok mindenből ki lehetne indulni a folytatásban. Perlman szerint nagyjából ez lenne a harmadik Hellboy film háttere, egyelőre nyitott kérdésekkel, amiket természetesen le kell zárni. Arról továbbra sem számotl be, hogy mikor kezdődhet a forgatás, vagy hasonló konkrétumokat, de már legalább tudjuk, hogy a készítők törik a fejüket a történeten, és esélyessé válik a megvalósítás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.