Hirdetés

Megtalálta rendezőjét a készülő Hellraiser-reboot

|

Lassan, de biztosan halad Clive Barker klasszikus horrorjának az újragondolása.

Hirdetés

Az 1987-es Clive Barker által írt és rendezett Hellraiser rebootja már egy jó ideje pre-produkciós fázisba lépett, tavaly pedig azt is megtudtuk, hogy a megosztó munkásságú David S. Goyer felel majd a forgatókönyvért és a produceri munkák egy részéért. A napokban pedig az is kiderült, hogy ki foglal helyet majd a rendezői székben.

Hirdetés

A THR értesülései szerint az a David Bruckner dirigálja majd a Hellraiser újragondolásának munkálatait, aki olyan mérsékelten sikeres horrorokról ismeretes, mint A rítus vagy a V/H/S. A készülő rebootról koncepciós szinten jelenleg csak annyit tudni, hogy egy "hűséges, de továbbfejlesztett" adaptációja lesz Barker klasszikusának.

 Az 1987-es film egyébként az író-rendező saját, The Hellbound Heart című regényét vitte vászonra, a természetfeletti horrorban egy Frank nevű férfi tér vissza a halálból - nem épp emberi formában. A Hellraiser egyébként egy komplett franchise-t megteremtett, egészen 2018-ig bezárólag összesen 10 film készült el más-más alcímekkel.

Ti hogy álltok az eredetivel? Szerintetek szükség van egy rebootra/remake-re?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.